ГоловнаТехноМарк Цукерберг вирішив наслідувати приклад Ілона Маска

Марк Цукерберг вирішив наслідувати приклад Ілона Маска

Керівництво Meta Platforms анонсувало масштабне скорочення персоналу. Частину співробітників власника Facebook і Instagram буде звільнено цього тижня. За даними WSJ, скорочення штату торкнеться тисячі співробітників компанії. Офіційно про масштабні звільнення буде оголошено в середу.

Подробиці

Журналісти WSJ зазначають, що з моменту свого заснування компанія ніколи не проводила великих скорочень. У процентному відношенні штат Meta буде урізаний менше, ніж Twitter. Минулого тижня Ілон Маск звільнив з компанії 3,7 тис працівників. Таким чином, штат Twitter Inc. був скорочений новим власником наполовину. Звільнені співробітники вже встигли звернутися до суду з позовом щодо свого колишнього роботодавця.

Згідно із даними WSJ, штат Meta Platforms становить понад 87 тис. працівників. Скільки з них втратять роботу цього тижня, журналісти північноамериканського видання не повідомляють. У жовтні компанія Марка Цукерберга оприлюднила звітність. Прибуток Meta скорочується четвертий квартал поспіль. Інвестори від цього не в захваті. Ринкова капіталізація компанії зменшилася на 67 млрд USD.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно