ГоловнаТехноTelegram випустив масштабне оновлення

Telegram випустив масштабне оновлення

Цього тижня Telegram випустив масштабне оновлення. Нова версія месенджера може похвалитися наявністю колекційних псевдонімів, гілок у групах тощо. Про вихід великого апдейту повідомила прес-служба Telegram.

Гілки в групах

Адміністратори груп з великою кількістю підписників отримали доступ до функції гілок. Вона призначена для створення в спільнотах окремих просторів. Гілки функціонують за принципом окремих чатів із власними сповіщеннями. Адміністраторам спільнот з невеликою кількістю передплатників функція гілок стане доступна ближче до кінця року.

Колекційні псевдоніми

У кожного користувача Telegram є основний псевдонім. Відтепер юзери зможуть обирати собі кілька додаткових псевдонімів. Для забезпечення права власності на колекційні псевдоніми буде використовуватися масштабована блокчейн-мережа TON. Користувачі месенджера зможуть купувати та відчужувати колекційні псевдоніми.

Транскрибування відеоповідомлень

Власники Telegram Premium отримали можливість перетворювати відеоповідомлення на текст. Функція працює за тим самим принципом, що й транскрибування аудіоповідомлень.

Нові емодзі

Користувачам Telegram доступна можливість завантаження власних емодзі. Нею користуються мільйони юзерів месенджера. Незважаючи на це, розробники Telegram включили в оновлення 12 нових наборів емодзі.

Оновлений нічний режим

Це нововведення доступне тільки власникам iOS-пристроїв. Темна тема в додатку для iPhone стала більш збалансованою. Розробники Telegram поліпшили ефекти розмиття під час прокручування діалогів.

Зміна розміру тексту

Це нововведення доступне виключно власникам Android-пристроїв. Відтепер користувачі зможуть самостійно встановлювати розмір тексту в чатах.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...