ГоловнаТехноУкраїнський дизайнер зробив із корпусу ПТРК NLAW стильну колонку

Український дизайнер зробив із корпусу ПТРК NLAW стильну колонку

Цього тижня у Facebook-акаунті українського дизайнера Віталія Потоцького з’явилися фотознімки стильної колонки NLAW speaker. За основу при її створенні фахівець взяв корпус ПТРК NLAW. Українська армія отримала комплекси NLAW від Великобританії. Вони зіграли одну з провідних ролей у відбитті віроломного нападу Росії.

Детально

Протитанкові ракетні комплекси виробляються на потужностях Saab Bofors Dynamics. За словами Потоцького, для створення NLAW speaker він використовував деталі із пластику. Дизайнер вирізав у корпусі NLAW функціональні отвори. Для захисту динаміків він використовував решітки з 2-мм сталі. Кількість встановлених у колонці динаміків фахівець не назвав. Він лише натякнув, що в NLAW speaker їх чимало.

Дизайнерська колонка NLAW speakerУ повідомленні Потоцького акцентується увага на тому, що більшу частину деталей для колонки він виготовив вручну. Таким чином, NLAW speaker є унікальною річчю.

Дизайнерська колонка NLAW speakerНезвичайна колонка отримала алюмінієве руків’я, перемикач із кришкою, індикацію заряду АКБ, підстаканники і систему кріплення ременів. Для декорування корпусу NLAW speaker Потоцький використовував матеріали з різними текстурами.

Дизайнерська колонка NLAW speakerПро вартість колонки NLAW speaker у повідомленні українського дизайнера немає жодного слова.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...