ГоловнаТехноІлон Маск не виконав обіцянку: штат Twitter буде скорочено вдвічі

Ілон Маск не виконав обіцянку: штат Twitter буде скорочено вдвічі

Перед купівлею Twitter підприємець Ілон Маск анонсував скорочення штату компанії. Співробітники Twitter відреагували на цю новину негативно. Після цього мільярдер пообіцяв не скорочувати штат. Своєї обіцянки він не дотримав. Сьогодні співробітникам Twitter було офіційно оголошено про скорочення штату.

Детально

Про те, що Маск вирішив відмовитися від своєї обіцянки, стало відомо напередодні. У розпорядженні Reuters опинилася копія листа керівництва Twitter на ім’я співробітників. З документа випливає, що процес скорочення штату буде розпочато 4 листопада.

За даними Bloomberg, Маск вирішив звільнити 3,7 тис. працівників. Таким чином, штат компанії буде скорочено новим власником рівно вдвічі. Мільярдер хоче зменшити витрати на оплату праці. Він уже встиг пообіцяти користувачам Twitter багато нових функцій, доступ до яких надаватиметься на оплатній основі. Ходять чутки, що посилення монетизації Twitter пояснюється прагненням Маска погасити кредитну заборгованість у розмірі 13 млрд USD. Ці гроші були надані бізнесменові банківським синдикатом під високий відсоток. У зв’язку з цим Маск зацікавлений у тому, щоб погасити кредит якомога швидше.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно