ГоловнаТехноБета-версія Google Play Games на ПК з'явиться на нових ринках

Бета-версія Google Play Games на ПК з’явиться на нових ринках

Експериментальна версія PlayGames для ПК з’явиться на нових ринках. Першими долучитися до новинки зможуть учасники програми бета-тестування. Відповідну заяву глави сервісу Арджуна Даяла наводить спеціалізований медіа-ресурс Android-Developers.

Подробиці

У бесіді з журналістами видання функціонер нагадав, що оголошення про майбутню появу PlayGames для ПК у вигляді бета-версії було зроблено на самому початку цього року. Мета оповіщення полягала в зборі відгуків для “вдосконалення продукту відповідно до потреб гравців і розробників по всьому світу”.

У серпні рішення стало доступним для геймерів у Кореї, Гонконзі, Тайвані, Таїланді та Австралії. Другого листопада ряди щасливчиків поповнили бета-тестувальники зі США, Канади, Мексики, Бразилії, Індонезії, Філіппін, Малайзії та Сінгапуру (за умови офіційної участі в програмі випробувань і сумісності ігор із ПК).

– За останні кілька місяців зростання нашого каталогу PlayGames прискорилося. У ньому з’явилося безліч популярних мобільних ігор, включно з “1945 Air Force”, Blade Idle, “Cookie Run: Королівство” і “Евоні: The King’s Return”. У всі ці та десятки інших ігор можна грати на ПК під управлінням Windows за допомогою окремого додатка Google, – пояснив Даял.

Геймери, які брали участь у бета-тестуванні, висловили захоплення з приводу можливості безперешкодно грати у свої улюблені ігри на телефонах, планшетах, Chromebook і ПК, запевняє топ-менеджер.

За його словами, Google зважилася на зниження мінімальних вимог до ПК під управлінням Windows 10+ з інтегрованою відеокартою і 4+ ядерним процесором.

Для підписки на майбутні анонси та отримання доступу до бета-версії жителям перерахованих вище країн достатньо перейти на g.co/googleplaygames і слідувати інструкціям.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...