ГоловнаТехноXiaomi випустила "розумну" ковдру MIJIA з регульованою температурою

Xiaomi випустила “розумну” ковдру MIJIA з регульованою температурою

“Сяомі” поповнила лінійку “розумних” приладів для дому MIJIA новим творінням – водопровідною ковдрою Smart Temperature-Controlled Plumbing Blanket з опцією регулювання температури. У виробі задіяний резервуар для води з перегородками A/B, незалежний нагрів і трубопроводи для забезпечення заданою температурою. Девайс адаптований для незалежного регулювання t° і підтримки інтелектуальної циркуляції водонагріву.

Подробиці

“Розумна” ковдра використовує до 12 шарів захисту і не “гуркоче” (рівень шуму не перевищує 22 дБ). Програма MIJIA App гарантує додаткову функціональність.

Щільне обхоплення шланга завдяки багатошаровій структурі ґаджета забезпечує значне зниження втрати температури і продовження терміну перебування в теплі.

“Розумні” ковдри MIJIA з контролем температури здатні давати тепло протягом всієї зими без регулярного наповнення резервуара водою.

Xiaomi випустила

Ковдра може похвалитися ефектом енергозбереження зі щоденним споживанням електрики в районі 0,7 кВт/год. Допустимий інтервал регулювання температури – від 25 до 55°C. Надходження енергії здійснюється від безщіткового двигуна, функціонування якого не відбивається на якості сну власника.

Серед захисних функцій новинки – захист від опіків/електрики поділу води, а також наявність вогнестійкої друкованої плати укупі з опцією автоматичного відключення після 15-годинної роботи.

Вартість новинки за процедурою краудфандингу і без неї – ¥699 і ¥899, що еквівалентно $96 і $124 відповідно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...