ГоловнаТехноXiaomi випустила набір із 60-и інструментів MIJIA Wiha Home Toolbox

Xiaomi випустила набір із 60-и інструментів MIJIA Wiha Home Toolbox

“Сяомі” продовжує поповнення фірмового каталогу напередодні Всесвітнього дня шопінгу, який відбудеться 11 листопада. Назва нового товару – набір інструментів Wiha Home Toolbox (входить у “лінійку” Mijia).

Подробиці

Продукт доступний у рамках краудфандингу в Xiaomi Mall з 01 листопада за промо-ціною ¥1699. У традиційному роздробі вартість новинки становить ¥1999 ($234 і $275 відповідно).

Xiaomi випустила набір із 60-и інструментів MIJIA Wiha Home Toolbox

Набір MIJIA Wiha Home Toolbox містить 60 професійних інструментів для ремонту, починаючи від кількох видів ключів і викруток – закінчуючи інструментами на кшталт кусачок, плоскогубців, молотка, пасатижів, рулетки, розмагнічувача тощо.

Крім того, в комплект входять різні рукоятки для викруток, починаючи від прецизійної PicoFinish – закінчуючи 8-кутовою SoftFinish.

Губки кусачок з рівнем твердості 64HRC мають триточкову конструкцію затискача і можуть різати пружинну сталь товщиною 1,8 мм. Кусачки оснащені запатентованою технологією DynamicJoint, яка дає змогу заощадити 20% трудовитрат під час різання.

Губки плоскогубців з високовуглецевої сталі C70 з голчастим носом можуть похизуватися саржевою зарубкою для забезпечення більшої гнучкості та стабільності під час затискання/згинання предметів.

Ящик для інструментів L-подібної форми з підсилювальними ребрами – ще один вражаючий компонент набору. Його виготовлено з використанням високоякісного процесу лиття під тиском. У ящику є спеціальна ніша, що оберігає інструмент від ударів під час транспортування.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...