ГоловнаТехноЗа величиною ринкової частки Xiaomi поступається лише двом виробникам смартфонів

За величиною ринкової частки Xiaomi поступається лише двом виробникам смартфонів

Аналітики Canalys оприлюднили звіт про динаміку продажів мобільних пристроїв на глобальному ринку в третій чверті поточного року. З документа випливає, що у звітному періоді скорочення ринку становило 9%. У цьому відношенні третій квартал виявився найгіршим з 2014 року.

Детально

Лідером ринку смартфонів є Samsung. Ринкова частка південнокорейської корпорації була оцінена аналітиками Canalys у 22%. На другій сходинці з показником 18% розташувалася Apple. Китайський вендор Xiaomi зайняв 14-відсоткову ринкову частку. Це дало йому змогу стати третім за величиною постачальником смартфонів на планеті. У ТОП-5 також увійшли китайські OEM-виробники OPPO і Vivo. Їхні ринкові частки були оцінені в 10 і 9%.

У звітному періоді Xiaomi вдалося збільшити продажі на європейському, південноамериканському, азіатському, африканському та близькосхідному ринках. У першу трійку лідерів компанія з КНР увійшла в 55 країнах присутності. У Європі за величиною ринкової частки Xiaomi посідає друге місце. Компанія контролює 21,7% ринку ЄС.

Наприкінці літа журналісти Fortune включили Xiaomi до рейтингу найбільших компаній планети. Постачальник смартфонів із КНР розташувався на 266-му рядку Fortune Global 500.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно