ГоловнаТехноGoogle працює над Pixel 7 Ultra з великим 1-дюймовим датчиком камери

Google працює над Pixel 7 Ultra з великим 1-дюймовим датчиком камери

“Гугл” може поповнити фірмову лінійку смартфонів Pixel 7 топовою версією Ultra. Її відмітною особливістю стане великий 1-дюймовий датчик тильної камери.

Подробиці

Новинка, за словами польського розробника Куби Войцеховського, фігурує у внутрішній документації пошукового гіганта під кодовим позначенням Lynx (“Рись”). Ідентифікатор моделі – L10. Очікувана кількість датчиків головної камери – три (основний на 50 Мп, телеоб’єктив на 64 Мп і “надширик” на 13 Мп). Селфі-модуль, імовірно, матиме таку ж роздільну здатність, як і надширококутний об’єктив.

Головним модулем основної камери Войцеховський назвав самсунгівський датчик ISOCELL GN1 величиною 1/1,31″ з пікселями 1,2um.

Новий витік авторства Ice Universe суперечить твіту поляка. За інформацією китайського техноблогера, перспективна гугловська новинка отримає 1-дюймовий сенсор Sony на тильній панелі.

Інший китайський “генератор чуток” Digital Chat Station вважає, що збирання Pixel 7 Ultra проводитимуть на заводах Foxconn, на потужностях яких розгорнуті лінії Apple з виробництва айфонів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...