ГоловнаТехноXiaomi TV Q2: нова бюджетна серія телевізора QLED

Xiaomi TV Q2: нова бюджетна серія телевізора QLED

Разом з Xiaomi 12T та Xiaomi 12T Pro компанія Xiaomi представила нову лінійку телевізорів QLED серії Xiaomi Q2. Діагональ нових телевізорів варіюється від 50 до 65 дюймів у найбільшій моделі.

Подробиці

Нова серія Xiaomi TV Q2 забезпечує виняткову якість зображення завдяки новітній технології відображення із квантовими точками. Цей висококласний телевізор з роздільною здатністю 4K Ultra-HD покращує враження від перегляду завдяки яскравим, реалістичним кольорам та більш плавним переходам під час динамічних сцен.

Разом з Dolby VisionTM IQ та Dolby Atmos, потужним аудіовізуальним дуетом, та датчиками зовнішнього освітлення телевізора, Xiaomi TV серії Q2 може інтелектуально визначати навколишню яскравість та відповідним чином коригувати зображення. Таким чином, пропонуючи всім ентузіастам аудіовізуального світу повний кінематографічний досвід.

Крім того, він має вбудовану систему Google TV, першу в серії телевізорів Xiaomi. Вона надасть глядачам персоналізований контент та широкий вибір розважальних платформ. Система також служить центром управління розумним будинком за допомогою Google Assistant, дозволяючи керувати різними частинами «розумного» будинку просто використовуючи свій голос.

Крім того, ця нова лінійка телевізорів оснащена встановленим додатком Xiaomi TV+, що надає глядачам різноманітний вибір контенту, від прямого ефіру до блокбастерів. Все, що вам потрібно на одному екрані.

Ціна та доступність

Серія Xiaomi TV Q2 доступна в Іспанії з 4 жовтня на сайті mi.com/es за стартовою ціною 599 євро. Найбільша модель продаватиметься по 799 євро.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...