ГоловнаТехноБюджетний Redmi Pad від Xiaomi з'явився в Україні

Бюджетний Redmi Pad від Xiaomi з’явився в Україні

Xiaomi представила свій новий планшет разом з Xiaomi 12T і Xiaomi 12T Pro. Йдеться про Redmi Pad, дуже цікавий планшет, який став одним з найкращих варіантів за доступною ціною.

Подробиці

Ключом до захоплюючого аудіовізуального досвіду Redmi Pad є чотири динаміки із підтримкою Dolby Atmos® та частотою оновлення 90 Гц. Завдяки 10,61-дюймовому екрану та нижчій візуальній затримці планшет підвищує зручність перегляду і є першим у світі, що отримав сертифікат SGS за низьку напругу очей.

Крім того, Redmi Pad отримав сертифікацію TÜV Rheinland для роботи в умовах низького освітлення. Так що ваші очі добре захищені, і ви почуваєтеся комфортніше під час тривалого перегляду серіалів. Завдяки 8-мегапіксельній надширококутній фронтальній камері 105° та технології FocusFrame6 планшет ідеально відкалібрований для групових відеодзвінків.

Акумулятор ємністю 8000 мАг із тривалим терміном служби. Оснащений зарядним пристроєм потужністю 22,5 Вт, що підтримує швидку зарядку потужністю 18 Вт.

Ціна та доступність

Стандартна версія Redmi Pad доступна і в Україні. За версію 3+64 ГБ зараз доведеться віддати 9 999 грн, тоді як варіант з 4 Гб ОЗУ і накопичувачем 128 ГБ поки недоступний для покупки, але його ціна буде 10 999 грн.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...