ГоловнаТехноLenovo презентувала ігровий IdeaPad 5 Gaming Chromebook

Lenovo презентувала ігровий IdeaPad 5 Gaming Chromebook

Бренд “Леново” явив світові геймерський хромбук із підтримкою основних стрімінгових сервісів. Назва презентованої напередодні новинки – IdeaPad Gaming Chromebook.

Подробиці

Пристрій отримав IPS-дисплей 16″/WQXGA/120 Гц/350 ніт. Серед підтримуваних девайсом потокових сервісів – Nvidia GeForce Now, Amazon Luna, Xbox Cloud Gaming тощо. Охоплення sRGB – 100%.

Lenovo презентувала IdeaPad 5 Gaming Chromebook за ціною від $599

Хромбук поставляється з двома версіями процесингової системи Intel Core. “Старша” промаркована як i5-1215U, “молодша” – як i3-1235U. У першій є 8 ефективних і 2 продуктивних ядра укупі з 12-ма потоками, у другій – 4 ефективних, 2 продуктивних ядра і 8 потоків.

Кількість конфігурацій пам’яті в IdeaPad Gaming – три (всі з однаковою оперативкою на 8 Гб, яка поєднується з флеш-пам’яттю на 128 Гб і твердотільними накопичувачами М2 на 256 і 512 Гб).

Кількість “захованих” у ноутбуці динаміків – чотири (кожен потужністю 2W). Роздільна здатність встановленої на девайс камери – 1080р. Традиційне для просунутих геймерських пристроїв RGB-підсвічування додається.

Lenovo презентувала IdeaPad 5 Gaming Chromebook за ціною від $599

Наявні в апараті ніші/порти/слоти/роз’єми представлені “навушниковим” 3,5 мм, microSD, USB 3.2 Type-A/Type-C.

Вага хромбука – трохи більше 1,8 кіло, габарити в сантиметрах – 35,65х25,3х1,99.

Заявлена дата запуску IdeaPad Gaming у масовий продаж – заключна декада жовтня. Вартість пристрою стартує з $599.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...