ГоловнаТехноНазвано найуразливіший веб-оглядач 2022 року

Названо найуразливіший веб-оглядач 2022 року

Власник Atlas VPN оприлюднив дані про те, що користувачам Google Chrome слід бути обережними під час роботи в глобальній мережі. Річ у тім, що дітище Google було визнано найбільш вразливим веб-оглядачем на ринку.

Подробиці

За даними платформи VulDB, спочатку року в браузері Chrome фахівці виявили 303 вразливості, що становлять небезпеку для користувачів. Для порівняння: з моменту прем’єри Google Chrome у ньому було виявлено 3 159 небезпек.

Chrome є єдиним на планеті веб-оглядачем, уразливості в якому фахівці виявили в жовтні. Для їх усунення необхідно оновитися до збірки 106.0.5249.61.

Найнебезпечніші браузериНа другій сходинці антирейтингу розташувався браузер Firefox. У ньому в 2022 році було виявлено 117 вразливостей. Замикає трійку з показником 103  веб-оглядач Microsoft Edge.

Найбезпечнішим браузером укладачі рейтингу визнали Opera. З початку поточного року в ньому не було виявлено жодної небезпечної для користувачів уразливості. Загалом із моменту виходу Opera на ринок фахівці знайшли в ньому 344 небезпеки.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...