ГоловнаТехноМаск укотре зганьбився перед аудиторією Twitter через Україну

Маск укотре зганьбився перед аудиторією Twitter через Україну

Ілон Маск укотре прокоментував у Twitter російсько-український конфлікт, показавши повну необізнаність у цьому питанні. Член Сенату США Ліндсі Грем спробував пояснити мільярдеру, чому не можна вимагати від Києва територіальних поступок Москві.

Детально

Сенатор зазначив, що пропозиція віддати Російській Федерації частину українських територій є наругою над хоробрістю громадян України, які захищають свою Батьківщину від країни-агресора. Грем нагадав, що на початку 90-х країна передала Росії свій ядерний арсенал в обмін на гарантії суверенітету. Підписавши Будапештський меморандум, РФ тим самим визнала суверенітет України над Кримом і Донбасом.

У відповідь на сентенції сенатора Маск відповів, що воля народу має величезне значення. Жителі східної частини України віддають перевагу Росії. Для підтвердження обґрунтованості свого твердження мільярдер опублікував карту з електоральними уподобаннями громадян станом на 2012 рік. На карті видно, що схід і південь країни голосували за проросійську “Партію регіонів”.

Пост Ілона Маска у TwitterКористувачі, які відписалися в реплаях, порадили Маску вивчити карту з електоральними уподобаннями громадян України за 2019 рік. На ній видно, що більша частина регіонів країни висловилася на користь партії “Слуга Народу”.

У відповідь Маск різко “перевзувся”. Він заявив про те, що Запорізька і Херсонська області були анексовані. У складі Росії вони бути не хочуть. РФ захопила з метою забезпечення Кримського півострова водою.

Пост Ілона Маска у Twitter“Мирний план” Маск опублікував у Twitter 3 жовтня. Він запропонував провести на анексованих Росією територіях повторний референдум, віддати їй Крим, а також пообіцяти, що Україна ніколи не вступить до НАТО. Нібито таким чином можна буде уникнути ядерної війни.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...