ГоловнаТехноВитік даних про камеру й акумулятор Samsung Galaxy S23+ і Galaxy S23...

Витік даних про камеру й акумулятор Samsung Galaxy S23+ і Galaxy S23 Ultra напередодні презентації

Новий “злив” відкрив низку деталей, що стосуються перспективних смартфонів “Самсунг” наступного року випуску. Йдеться про представників “галактичної” серії Galaxy S23.

Подробиці

Новою порцією подробиць публіку порадував тематичний медіа-ресурс GalaxyClub. Надана його журналістами інформація стосується пристроїв S23+ і S23 Ultra.

Витік даних про камеру й акумулятор Samsung Galaxy S23+ і Galaxy S23 Ultra напередодні презентації

Перша з моделей фігурує у внутрішніх документах південнокорейської корпорації під символьним позначенням SM-S916 і обладнана батареєю фактичною ємністю 4565 мА/год. Другий пристрій отримає АКБ на 4855 мА/год. Найімовірніше, розробники вдадуться до округлення зазначених показників у більший бік і заявлять на презентації про наявність у девайсах акумуляторів потужністю 4700 і 5000 мА/год.

Автори інсайду прогнозують появу в S23+ селфі-модуля на 12 Мп і “ультраширика” на тильній панелі з такою самою роздільною здатністю. Не виключено, що аналогічні датчики можуть з’явитися і в S23 Ultra.

Офіційного підтвердження всьому цьому немає, тому сприймати зазначену інформацію слід зі здоровим скепсисом, зазначають журналісти GalaxyClub.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...