ГоловнаТехноФедоров представив нову функцію в застосунку "Дія"

Федоров представив нову функцію в застосунку “Дія”

Напередодні в Києві відбулася презентація нової функції застосунку “Дія”. Йдеться про можливість придбання через мобільний апплет військових облігацій. Опцію було представлено до уваги широкої публіки особисто Михайлом Федоровим. За словами міністра, для отримання доступу користувачам мобільного аплету необхідно оновити його до останньої версії через Google Play.

Презентація військових облігацій у додатку "Дія"Військові бонди названі на честь захоплених окупантами українських міст (Херсон, Крим, Маріуполь тощо). Мінімальна вартість одного паперу становить 900 грн. Усі виручені від продажу облігацій кошти спрямовуються до державного бюджету. Будь-яких обмежень на кількість придбаних паперів або їхню загальну вартість не встановлено.

Власники військових бондів зможуть претендувати на отримання 16% річних. Папери розміщуються українським Мінфіном на термін 3-18 місяців. Відсотки, що належать інвесторам, зараховуються на віртуальну картку “єПідтримка” разом із повною сумою вкладу.

Презентація військових облігацій у застосунку "Дія"Під час презентації нової функції керівник Мінцифри повідомив, що аудиторія державного сервісу “Дія” перевищила 18 млн осіб. Щодня мобільним застосунком в Україні користуються кілька мільйонів осіб.

Презентація військових облігацій у застосунку "Дія"Реалізація боргових паперів через мобільний апплет була легалізована на початку місяця. За словами Дениса Шмигаля, фінансове відомство України залучило від власників військових бондів 131 млрд грн.

Прем’єр нагадав, що такі облігації мають кілька переваг. По-перше, вони пропонуються до придбання з дисконтом. По-друге, купонний дохід звільняється від ПДФО і військового збору. По-третє, держава гарантує повернення 100% зроблених власниками бондів інвестицій.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...