ГоловнаТехноЯк очистити і поліпшити продуктивність Xiaomi/Redmi/POCO

Як очистити і поліпшити продуктивність Xiaomi/Redmi/POCO

Прошивка MIUI за певних сценаріїв споживає значну кількість енергії, спустошуючи тим самим батарею смартфона. У цьому матеріалі говоритимемо про вбудовані в оболонку інструменти оптимізації для поліпшення продуктивності телефону і звільнення додаткового простору.

Детально

Секрет підтримки системи в хорошому стані криється в додатку “Безпека” – розділі, за допомогою якого можна приховувати додатки і навіть виконувати антивірусне сканування. З цього ПЗ доступне управління різними ярликами, серед яких є кілька цікавих опцій для поліпшення продуктивності Xiaomi/Redmi/POCO.

Одна з таких можливостей дозволяє активувати ярлик для очищення кешу, накопиченого в пам’яті RAM. Також є ярлик для глибокого очищення і ярлик для доступу до очищувача MIUI. І все це без необхідності відкриття пов’язаного додатка!

Як очистити та покращити продуктивність Xiaomi/Redmi/POCO за кілька секунд

Щоб очистити і поліпшити продуктивність смартфона за лічені секунди, потрібно виконати кілька простих маніпуляцій у такій послідовності:

  1. Налаштування > Додатки > Налаштування системних додатків.
  2. Вибрати додаток “Безпека”.
  3. Клікнути на “Керування ярликами”.
  4. Активувати опції ‘Cleaner’, ‘Clean’ і ‘Deep Clean’.

Як очистити та покращити продуктивність Xiaomi/Redmi/POCO за кілька секунд

Після запуску відповідних перемикачів на робочому столі з’являться три нові ярлики, назви яких у перекладі з англійської означають “Очищувач”, “Очищення” і “Глибоке очищення”.

Незважаючи на схожі назви, кожна функція виконує різні дії: ‘Cleaner’ перевіяє кешовані і залишкові файли на предмет видалення, ‘Clean’ відповідає за видалення процесів з оперативної пам’яті, а ‘Deep Clean’ займається звільненням місця в оперативній пам’яті та очищенням кешу. Вдаватися до допомоги останнього доцільно лише в разі вичерпання простору для зберігання даних.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...