ГоловнаТехноУ додаток "Дія" повернулася популярна до війни функція

У додаток “Дія” повернулася популярна до війни функція

Користувачам застосунку “Дія” знову стала доступна послуга сплати штрафів, накладених за порушення ПДР. Про це в Telegram повідомив Михайло Федоров.

Подробиці

За словами міністра, автовласники знову можуть використовувати застосунок “Дія” для отримання повідомлень про автоматичну фіксацію порушень. Оплатити накладені штрафи можна безпосередньо в застосунку.

Федоров акцентував увагу на тому, що 30 вересня він спілкувався з командою розробників “Дії”. Вони повідомили йому, що функції “Автофіксація” і “Оплата штрафів” знову доступні українським автомобілістам. Вони були відключені після початку російського вторгнення з міркувань безпеки.

Для підтвердження обґрунтованості своїх слів Федоров опублікував у Telegram скріншот екрана смартфона з відкритим додатком “Дія”, на якому видно накладені на нього штрафи. Керівник Мінцифри підкреслив, що всі нові послуги в держпорталі він тестує особисто.

ДіяНагадаємо, що у вересні користувачам застосунку стали доступні такі документи, як ВНЖ та пенсійне посвідчення. Крім цього, у “Дії” з’явилися англомовні копії електронних бумаг і послуга шерингу автомобіля.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...