ГоловнаТехноWhatsApp запускає Call Links для конкуренції з Zoom і Google Meet

WhatsApp запускає Call Links для конкуренції з Zoom і Google Meet

WhatsApp готується явити світові аналог Zoom власної розробки. Про відповідні плани на своїй фб-сторінці розповів Марк Цукерберг.

Подробиці

За словами засновника Facebook, нова функція іменується Call Links і наразі перебуває на стадії тестування. Одночасно опцією зашифрованих аудіо- та/або відеодзвінків зможуть користуватися до 32 осіб.

У новому інструменті реалізовано основні напрацювання Zoom. Так, для створення посилання на дзвінок користувачеві достатньо перейти у вкладку ‘Calls’, вибрати ‘Create call link’ і отримати посилання, яким можна поділитися з приятелями. Будь-який абонент, який клікнув на нього, негайно ж приєднається до відеоконференції.

На поточний момент функцією зашифрованих відеодзвінків у WhatsApp можуть одночасно користуватися вчетверо менше юзерів (8 осіб.) Через це опція не надто затребувана.

Якщо кількість учасників вдасться довести до заявленого значення в 32 користувачі, новинка може “відкусити” частку ринку у Zoom і гугловського Meets, вважають експерти.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...