ГоловнаТехноXiaomi представила недорогий смарт-обігрівач із вентиляцією

Xiaomi представила недорогий смарт-обігрівач із вентиляцією

В асортиментній лінійці Xiaomi з’явився вбудований керамічний нагрівальний модуль потужністю 2 400 Вт. Виробник стверджує, що за одну хвилину Mijia Smart Yuba здатний збільшити температуру повітря в приміщенні на 10 градусів.

Подробиці

Вбудований обігрівач комплектується ізольованим двигуном у пластиковому корпусі. Діаметр високошвидкісного вентилятора становить 170 мм. Він використовується для нагрівання та вентиляції повітря. Діаметр зовнішнього повітровипускного патрубка становить 52 см.

Розумний обігрівач Xiaomi Mijia Smart YubaКерувати девайсом можна за допомогою восьмикнопкового Bluetooth-пульта ДУ. Його корпус відповідає вимогам PX4. Батареї в пульті ДУ необхідно міняти раз на два роки. Крім цього, обігрівач підтримує управління через фірмовий апплет Mijia App. У Mijia Smart Yuba інтегрований віртуальний асистент Xiaoai, який розуміє голосові команди.

Розумний обігрівач Xiaomi Mijia Smart YubaВ обігрівачі є такі режими роботи:

  • швидка вентиляція для усунення запахів;
  • інтелектуальне сушіння;
  • інтелектуальний захист дзеркал у ванній від запотівання.

Є в Mijia Smart Yuba і система освітлення. Її можна підключити до датчиків руху. У цьому випадку світло в обігрівачі в темний час буде автоматично вмикатися.

Умный обогреватель Xiaomi Mijia Smart YubaВід перегріву, короткого замикання і стрибків напруги прилад захищають кілька систем. Придбати його в традиційному роздробі можна за 62 USD.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...