ГоловнаТехноУ Китаї презентували смартфон для навчання та позбавлення від ігрової залежності

У Китаї презентували смартфон для навчання та позбавлення від ігрової залежності

Бренд 360 Mobile вивів на ринок своє нове творіння – смартфон Q20 Pro. Церемонія презентації відбулася в Китаї вчора, 26 вересня. Цільова аудиторія новинки – молодь, що навчається, та особи, які бажають позбутися ігрової залежності.

Подробиці

За запевненнями розробників, брати участь в онлайн-баталіях на Q20 Pro не вийде. В якості альтернативи користувачам запропоновані освітні програми, майстер-класи та інші інструменти для індивідуального розвитку і самовдосконалення.

 

В Китае презентовали смартфон для обучения и избавления от игровой зависимости

За продуктивність новинки відповідає Android 11 OS зі встановленою поверх фірмовою оболонкою 360OS. Характеристики екрана – РК-панель 6,58″/120 Гц/FHD+. Якість селфі-знімків і відеодзвінків гарантує захований за краплеподібний виріз модуль на 8 Мп. На тильній панелі встановлено triple-камеру з головним датчиком на 50 Мп.

Ємність доданої пристрою АКБ та потужність швидкої зарядки – 4500 мА/год. і 33W.

За запевненнями розробників, смартфон обладнаний системою захисту очей від зайвого навантаження, опцією дистанційного керування батьками школяра і безкоштовними лекціями від авторитетних педагогів.

Сенсор TouchID розташований на бічній грані товщиною 0,83 см. Вага Q20 Pro – 193 гр. Девайс доступний для придбання з двома конфігураціями пам’яті – на 6/128 і 8/256 Гб. Покупцям надано можливість купівлі телефону в двох колірних виконаннях – білому і сірому. Стандартний роз’єм для навушників на 3,5 мм – у наявності.

Мінімальна вартість Q20 Pro для Китаю в юанях – ¥2198 (близько $307,50 за актуальним на момент публікації валютно-обмінним курсом).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...