ГоловнаТехноМобільний оператор розкрив специфікації нового бюджетника Redmi Note 11R

Мобільний оператор розкрив специфікації нового бюджетника Redmi Note 11R

Сімейство смартфонів Redmi Note 11 поповниться новим пристроєм. Впізнати його можна буде за літерою “R” у назві. Інформація про перспективне “дітище” китайського бренду з’явилася на сайті China Telecom.

Подробиці

У публікації девайс фігурує під символьним позначенням 22095RA98C. Раніше цей код асоціювався з Redmi 11A, однак укладачі лістингу стверджують, що в реальності йдеться про Note 11R.

 

Мобильный оператор China Telecom раскрыл дизайн, цену и спецификации перспективного смартфона Redmi Note 11R

Новій “одинадцятці” пророкують екран 6,58″ у стилістиці дисплея Poco M5. Також відзначається схожість оформлення тильної панелі і практично однаковий дизайн головної камери. Можлива роздільна здатність модулів останньої – 13/2 Мп. За селфі-зйомку і відеодзвінки відповідатиме захований за краплеподібним вирізом датчик на 5 Мп. Сканер TouchID, за попередньою інформацією, розробники вирішили помістити на бічну грань корпусу.

Прогнозоване поєднання ОС – Android 12/MIUI 13. Автори інсайду вважають, що пристрій не підтримуватиме технології п’ятого покоління. Один із регіонів продажів – Індія.

Очікувані конфігурації пам’яті – 4/128, 6/128 і 8/128 Гб. Прогнозована China Telecom вартість Note 11R – 182 долари. У публікації не уточнюється, за яку саме версію розробник збирається просити таку ціну.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...