ГоловнаВійськові технологіїHyundai представила концепт бронетранспортера NGWAV з водневим двигуном

Hyundai представила концепт бронетранспортера NGWAV з водневим двигуном

Мало хто знає, що автомобілебудівна компанія Hyundai виробляє не тільки цивільний автотранспорт, а й військову техніку. За розвиток цього бізнес-напряму відповідає підрозділ Hyundai Rotem.

Детально

Минулого тижня в Південній Кореї пройшла виставка DX Korea 2020. Підрозділ автовиробника представив на ній танк нового покоління і бронетранспортер. У передовій у технологічному плані бронетехніці знайшли застосування інноваційні технології на кшталт ШІ-систем та водневих силових агрегатів.

Представлені на суд широкої публіки танк і БТР називаються NGMBT і NGWAV відповідно. Їм належить стати наступниками K2 MBT і K808, які перебувають на озброєнні південнокорейської армії.

Новітній південнокорейський бронетранспортер NGWAV виробництва HyundaiВ основу NGWAV покладено платформу від актуальної моделі БТР K808. У рух бронетранспортер приводиться за допомогою водневого силового агрегату. На виставці був представлений лише концепт БТР. Дослідний зразок бронетранспортера побачить світ не раніше 2026 року.

Маса бронетранспортера становитиме 30 тонн. Він зможе розвивати швидкість до 100 км/год. Заявлений запас ходу – 600 км. У майбутньому він може збільшитися за рахунок додавання нових паливних комірок. Вежа NGWAV буде безлюдною. Як основне озброєння новітній БТР від Hyundai отримає ракетну установку і 40-мм гармату.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...