ГоловнаТехноТри функції камери Xiaomi, про які мало хто знає

Три функції камери Xiaomi, про які мало хто знає

Додаток MIUI Camera містить безліч опцій. Про три примітні можливості будемо говорити в цьому матеріалі.

Детально

Використання Google Lens

Місія винесеного в підзаголовок ПЗ – розпізнавання зображень на смартфонах під управлінням різних ОС (iOS, Android та ін.) Понад те, програма дає змогу досліджувати місця, копіювати тексти, виконувати переклади, допомагати школярам з відповідями на запитання домашніх завдань тощо.

Для активації та практичного застосування функції потрібне виконання такого ланцюжка дій:

  1. Клікнути на Google Lens.
  2. Зосередитися на будь-якому об’єкті, щоб виконати пошук в Інтернеті.
  3. Натиснути клавішу спуску затвора.

Три супер-можливості камери Xiaomi

Створення серійних знімків за допомогою супер-фокусу камери Xiaomi

Деякі моделі смартфонів екосистеми “Сяомі” оснащені функцією “динамічний затвор”, яка імітує iPhone Live Photos. Цей інструмент записує протягом 1,5 секунд те, що відбувається до і після зйомки фотографії. По суті, він діє як серійна зйомка, даючи змогу вибрати найкращий знімок групи.

Щоб активувати цей трюк, досить клікнути на значок динамічної зйомки, який розташований біля символу AI, і натиснути на затвор для продовження.

Пожвавлення соціальних мереж за допомогою коротких відеороликів

Такі платформи, як Instagram, Tik Tok і багато інших, популяризували короткі відео. Тому для виробників цілком природно інтегрувати функції, які адаптуються до вимог соціальних мереж.

У смартфонах Xiaomi є опція запису 15-секундних відеороликів. Відшукати цю можливість можна в розділі “Ще” (вхід через однойменну вкладку в нижньому меню або через значок із трьома горизонтальними смужками). Запис 15-секундного ролика почнеться відразу після клацання затвора.

Три супер-возможности камеры Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...