ГоловнаТехноНове відео з Кореї про смартфон LG, що згортається

Нове відео з Кореї про смартфон LG, що згортається

Смартфон LG Rollable, що згортається в трубочку, постраждав від рішення розробника покинути ринок “розумних” телефонів. На момент озвучування відповідного наміру інноваційний девайс перебував на кінцевій стадії розробки. Зібрані пристрої південнокорейський бренд роздав співробітникам.

Подробиці

Один зі щасливих володарів неанонсованої новинки вивалив у Мережу ролик, в якому зображені найбільш вражаючі можливості пристрою. Відео опубліковано на одному з південнокорейських ютуб-каналів. Автор постарався максимально підкреслити унікальність дизайну інноваційного смартфона.

У комплект поставки LG Rollable повинні були увійти документи з описом, ЗП і кабель USB.

Причини відмови південнокорейців від презентації незвичайного пристрою перед відходом зі смартфонного сегмента офіційно не розголошуються. Девайс, що згортається, отримав гідний чипсет SD888, пам’ять 12/256 Гб, гнучкий POLED-екран 6,8″ (з можливістю розширення до 7,4″ в розгорнутому вигляді) і батарею на 4500 мА/год.

Крім того, апарат оснастили сенсорними елементами управління на лівій грані для маніпуляцій з дисплеєм та гучністю замість фізичних клавіш.

Додані новинці оптичні рішення – головний модуль на 64 Мп у тандемі з 12-мегапіксельним “ультрашириком”. Сенсор TouchID поміщений під основну камеру на тильній панелі.

У відеоролику зображено процес роботи екрана, що згортається, який можна стискати/розширювати за допомогою двох пальців. При зміні форм-фактора видно корекцію користувацького інтерфейсу.

На відміну від “сліпів” і “розкладачок”, в LG Rollable немає візуально помітних складок. Разом з тим, частина, що згортається, має більш м’який вигляд порівняно з іншою частиною екрана.

Не виключено, що напрацюванням LG поспішать скористатися виробники смартфонів, які залишаються на ринку. На таку можливість, зокрема, вказують чутки про пропозиції про продаж апаратів для вивчення, що надходять власникам розданих девайсів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...