ГоловнаТехноDJI Osmo Action 3: камера для любителів екстриму з водонепроникним дизайном та...

DJI Osmo Action 3: камера для любителів екстриму з водонепроникним дизайном та тривалим часом автономної роботи

Бренд DJI презентував екшн-камеру Osmo Action 3 зі збільшеним часом автономної роботи та підвищеною водонепроникністю. За запевненнями розробників, виведений на ринок аксесуар перевершує культові камери GoPro Hero 11 Black/Hero 11 Black Mini по переважній більшості параметрів.

Подробиці

Новинка оснащена додатковим сенсорним екраном та забезпечує покращену стабілізацію зображення в порівнянні з прямим попередником в особі Action 2. Пристрій третього покоління візуально відрізняється від попередньої моделі та має несумісне з нею допоміжне обладнання.

Камера для любителей экстрима DJI Osmo Action 3 с новым улучшенным водонепроницаемым дизайном и длительным временем автономной работы запущена в массовое производство

Osmo Action 3 має максимальну автономність 160 год. завдяки більш ємній батареї на 1770 мА/год. Камера здатна записувати відео в 4К-форматі протягом 2,5 години поспіль при температурах до -20ºC включно.

Аксесуар, що обговорюється, здатний занурюватися на глибини до 16 м без шкоди для працездатності без спеціального футляра.

Вага новинки – 145 грам. Кількість екранів – два (тильний на 2,25” та фронтальний на 1,4”). Камера використовує 1/1,7-дюймовий CMOS 12Мп сенсор із полем зору 155° (FOV) та діафрагмою f/2,8. Датчик такий самий, як і в Action 2. Покращена порівняно з попередньою моделлю стабілізація досягається за рахунок використання програми RockSteady 3.0.

Osmo Action 3 має швидкознімну конструкцію, три вбудовані мікрофони в камері і таку ж кількість у фронт-модулі сенсорного екрану. Понад те, новинка може похвалитися опціями HorizonSteady і HorizonBalancing.

Стандартна комплектація «трійки» включає один акумулятор, швидкознімне кріплення-адаптер і клейку основу. У більш “просунутий” набір під назвою Adventure Combo входять подовжувальна штанга на 1,5 м, багатофункціональний чохол для акумулятора, додатковий комплект гумових захисних прокладок для об’єктива і дві додаткові батареї серед інших.

Аксесуар у базовій комплектації доступний для покупки за $329. Вартість камери в комплектації Adventure Combo буде більшою (точна ціна не уточнюється). Замовити новинку у стандартному складанні можна вже сьогодні. Термін надходження девайсу в традиційний роздріб – жовтень цього року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...