ГоловнаВійськові технологіїЗСУ можуть отримати від союзників сучасні західні танки - Suddeutsche Zeitung

ЗСУ можуть отримати від союзників сучасні західні танки – Suddeutsche Zeitung

У Вашингтоні розглядають можливість передачі українській армії бойових танків іноземного виробництва. Вони будуть поставлені союзниками. Про це повідомили кореспонденти німецької газети Suddeutsche Zeitung.

Подробиці

За даними Defence Brief, у Пентагоні вважають за доцільне передати ЗСУ сучасні танки західного зразка. Вони можуть бути поставлені в Україну як США, так і іншими країнами серед наших союзників.

На п’ятій зустрічі “Рамштайн” американці продовжили послідовно схиляти європейські держави до посилення військової допомоги для нашої армії. Крім західних танків, ЗСУ можуть отримати від закордонних партнерів сучасні БМП.

Німецький танк Леопард Нагадаємо, що учасниками п’ятого “Рамштайну” стали представники більш ніж 50 держав світу. Напередодні зустрічі адміністрація Байдена узгодила новий пакет оборонної підтримки обсягом понад 675 млн USD. До нього увійшли антирадарні ракети HARM, гаубиці з боєприпасами, снаряди GMLRS для HIMARS, бронемашини Hamvee, артилерійські ракети RAAM та інше озброєння.

У ході зустрічі було досягнуто домовленості про передачу українській армії протитанкових боєприпасів Hellfire. Вони будуть поставлені Норвегією.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...