ГоловнаТехноSony представила геймерський смартфон з 4K, HDMI, 16 ГБ ОЗУ та RJ-45

Sony представила геймерський смартфон з 4K, HDMI, 16 ГБ ОЗУ та RJ-45

Японська компанія Sony представила геймерську версію флагманського апарату Xperia 1 IV. Вона отримала шильдик Gaming Edition.

Подробиці

Новинка постачається в комплекті із спеціальним аксесуаром, який відповідає за охолодження гаджета під час гри. За даними GSMArena, зовнішній кулер також виконує функції док-станції. У девайсі є відеовихід HDMI та роз’єм RJ-45. Швидкість телевізійного приймача становить 120 кадрів/сек.

Xperia 1 IV Gaming Edition part 2“Серцем” ігрового смартфона є Snapdragon 8 Gen 1. Місткість встановленого в ньому ОЗУ-модуля становить 16 ГБ. Флеш-накопичувач має ємність 512 ГБ. Батарею на 5000 мА/год. можна наповнювати енергією за допомогою адаптера на 30 Вт. Також заявлена підтримка бездротової зарядки.

Xperia 1 IV Gaming Edition part 2Діагональ 4K-екрана з AMOLED-матрицею становить 6,5”. На задній кришці апарата розташовані три 12 МП камери та датчик ToF.3.

Вартість ігрового смартфону на домашньому ринку становить 174,9 тис. єн, що еквівалентно 45 тис. грн. Поки придбати девайс можна лише в Японії. В інших країнах присутності Sony він з’явиться пізніше.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...