ГоловнаТехноЖурналісти з'ясували, де найдешевше і найдорожче придбати iPhone 14

Журналісти з’ясували, де найдешевше і найдорожче придбати iPhone 14

Цього тижня Apple явила світові чотири нові моделі iPhone. Після презентації користувачі з усього світу задалися питанням, де можна придбати флагманський смартфон із шильдиком Pro Max найдешевше. Журналісти мережевого видання Nukeni.com з’ясували, у яких країнах можна купити новий iPhone із найбільшою вигодою.

Подробиці

Як виявилося, найдешевша модель Pro Max обійдеться у США та Японії. В цих країнах її вартість становить 1099 та 1146 USD. У безподаткових штатах Канади, Таїланді, Кореї та КНР новинка від купертинської корпорації коштуватиме від 1 200 до 1 300 USD. У Чехії та Польщі доведеться викласти 1 500 USD. У Данії та Швеції – 1 547 USD. А в Угорщині – 1 600 USD.

Враховуючи специфіку ціноутворення електроніки Apple на українському ринку, можна зробити припущення про те, що вартість нових iPhone у нашій країні буде близька до угорських розцінок.

Найдорожчі смартфони Apple модельного ряду 2022 обійдуться в Туреччині та Бразилії. У цих країнах величина переплати становитиме 100%.

Ціни на iPhone 14Чотири нові моделі iPhone були представлені купертинською корпорацією минулого вівторка. Версію mini цього року Apple не випустила.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...