ГоловнаТехноЗапущено бездротовий контролер Xbox Elite Wireless Controller Series 2 Core з двотональним...

Запущено бездротовий контролер Xbox Elite Wireless Controller Series 2 Core з двотональним дизайном та доступною ціною

Корпорація Майкрософт вивела на ринок новий геймерський контролер Xbox з фірмової еліт-серії під довгою назвою Elite Wireless Controller Series 2 Core. Новинка виглядає набагато привабливіше у порівнянні з діючим аналогом Elite 2.

Подробиці

Корпус нового учасника ринку виконаний у двоколірному виконанні: з білою передньою панеллю, чорними аналоговими стиками та рукояткою такого ж кольору. Ядро візуально відрізняється від «побратимів» за попередніми серіями.

Контролер має регульовані стіки для великих пальців, укорочені фіксатори курка та прогумовану рукоятку. Заявлена ​​розробниками автономність – 40 годин.

У комплект ігрового аксесуару не входять змінні компоненти (доводиться купувати окремо). У складі контролера – чохол для перенесення, док-станція, насадки для пальців, хрестоподібний D-pad, пелюстки у кількості 4 штук та кабель USB-C.

Вартість Xbox Elite Wireless Controller Series 2 Core за процедурою замовлення – $189,99 з додатковими компонентами і $130 – без них. Дата початку постачання – 21.09.2022.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...