ГоловнаТехноНазвані основні відмінності між базовою та Pro-версією iPhone 14

Названі основні відмінності між базовою та Pro-версією iPhone 14

Напередодні ввечері Apple представила низку нових продуктів, у тому числі чотири iPhone. Журналісти 9to5Mac, які вже встигли протестувати нові смартфони, розповіли про основні відмінності між базовою та Pro-версією iPhone 14.

Відсутність чубчика, екран ProMotion та функція AOD.

Відмінність базової версії iPhone 14 від Pro srcset=В апаратах Pro/Pro Max, на відміну від звичайних iPhone 14/14 Plus, відсутня так званий чубчик, в якому змонтовані компоненти, що забезпечують роботу Face ID. Флагманські апарати отримали більш витончене дизайнерське рішення у вигляді перфорованого отвору за аналогією з Android-смартфонами та вирізом у формі «пігулки».

Відмінність базової версії iPhone 14 від Pro srcset=Крім цього, у більш дорогих моделях є Always On Display. Зазначимо, що у Android-смартфонах ця функція зустрічається досить часто. У зв’язку з цим назвати її «проривною» не можна навіть із великою натяжкою. Її суть зводиться до демонстрації часу та іншої системної інформації при вимкненому екрані. Наприклад, підтримка AOD є у Apple Watch.

Відмінність базової версії iPhone 14 від Pro srcset=Ще однією відмінністю флагманів є матриці LTPO OLED. Залежно від зображення, що демонструється, вони здатні змінювати частоту оновлення в межах 10-120 Гц.

Новий чіпсет A16

Відмінність базової версії iPhone 14 від Pro srcset=Молодші моделі iPhone отримали минулорічний мобільний процесор A15. Флагмани комплектуються найновішим чіпом A16.

Перероблена камера

Відмінність базової версії iPhone 14 від Pro srcset=“Старші” моделі iPhone отримали 48 МП сенсор замість звичного шанувальникам “яблучного” бренду модуля на 12 МП. Завдяки цьому вони можуть знімати 8K-відеоролики. Молодші моделі купертинська корпорація оснастила поліпшеними 12 МП модулями.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...