ГоловнаТехноПредставлений 98-дюймовий QLED 4K телевізор TCL C735 із частотою оновлення 120 Гц

Представлений 98-дюймовий QLED 4K телевізор TCL C735 із частотою оновлення 120 Гц

Нещодавня виставка інноваційної електроніки IFA 2022 ознаменувалася презентацією 4К-телевізора від компанії TCL. Головна особливість показаного учасникам апарату – гігантський екран на 98”. Назва телевізора – C735 QLED 4K. На деяких ринках девайс продаватиметься під ім’ям 98C735.

Подробиці

З інших характеристик дисплея варто відзначити 120-герцеву частоту оновлення, середню яскравість 450 нит і підтримку Dolby Atmos/HDR 10+/Dolby Vision IQ.

Понад те, апарат може похвалитися наявністю технології МЕМО, коефіцієнтом контрастності 6 000 до 1, часом відгуку 15 мс, наявністю VRR/ALLM/HDMI 2.1 і трьох динаміків, два з яких мають потужність 15W, а третій – 10W.

Телевізор «навчений» приймати/здійснювати відеодзвінки, розпізнавати голосові команди, завантажувати контент із потокових сервісів, взаємодіяти з Chromecast тощо.

За керування новинкою відповідає операційна система Android R.

На даний момент придбати TCL C735 можна лише у ФРН та Австралії за ціною 6500 EUR та 7995 AUD, що відповідає 6 430 USD та 5401 USD відповідно.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...