ГоловнаТехноASUS представила роутер із швидкістю з'єднання до 6000 Мбіт/с

ASUS представила роутер із швидкістю з’єднання до 6000 Мбіт/с

Продаж презентованого напередодні роутера ASUS стартував в Індії. Назва маршрутизатора – ROG Rapture GT-AX6000 WiFi-6. Пристрій позиціонується розробниками як преміальний і має розширений набір функцій.

Подробиці

Цільова аудиторія роутера – геймери та завсідники Мережі, яким за родом діяльності потрібне швидке, якісне та стабільне онлайн-з’єднання.

Візуально маршрутизатор подібний до дрону через чотири розташовані по кутах антени. Верх девайсу прикрашений назвою та логотипом виробника. Для більшої краси роутеру «додано» фірмовий світловий ефект Aura RGB. В наявності – 4-ядерний 64-бітний процесор Broadcom 2,0 GHz та новітній набір мікросхем Broadcom WiFi 6.

Для посилення сигналу використано фірмову опцію RangeBoost Plus, а для більш швидкого геймерського трафіку – 3-рівневу систему ігрового прискорення. Заявлена ​​швидкість бездротової комунікації – 6000 Мбіт/сек. Маршрутизатор може похвалитися двома портами Ethernet 2,5 Гбіт/сек. та інтеграцією WAN/LAN.

Роутер легко поєднується з будь-яким ASUS AiMesh з метою формування WiFi-мережі для всього житлового приміщення без «мертвих» зон.

Вартість ROG Rapture GT-AX6000 для індійської публіки – ₹38 000, що в перерахунку з рупій на USD становить трохи менше ніж $376.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...