ГоловнаТехноНазваний найпопулярніший смарт-годинник 2022 року

Названий найпопулярніший смарт-годинник 2022 року

Північноамериканська корпорація Apple, як і раніше, утримує лідерство на загальносвітовому ринку “розумних” часомірів навіть незважаючи на той факт, що її ринкова частка планомірно скорочується з 2017 року. Counterpoint Research оприлюднила новий звіт, присвячений лідерам «розумнових» годинників.

Подробиці

Із документа випливає, що за підсумками другої чверті 2021 року частка Apple знизилася до 30,6%. На другому рядку з показником 9% розташувалася Huawei. Замикає трійку корпорація Samsung із 7,4%.

Цього року розстановка сил на ринку змінилася. Частка Apple Watch у першій половині року знизилася на 1,3%. Корпорації Samsung вдалося збільшити продаж смарт-годинників на 1,8%. В результаті вона посунула Huawei на третій рядок. Компанія Xiaomi зайняла шосте місце із ринковою часткою 4,3%.

Смарт-годинник На думку експертів, ринкова частка Apple зменшується п’ятий рік поспіль через велику кількість на ринку конкуруючих гравців. Незважаючи на це, “яблучному” гіганту все ще вдається утримувати лідерство, причому з великим відривом.

Експерти вважають, що у середньостроковій перспективі обійти Apple корпорації Samsung не вдасться. Це може статися лише в тому випадку, якщо маркетологи “яблучного” гіганта припустяться великої помилки або конкурент виведе на ринок «ідеальний продукт».

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...