ГоловнаТехноСтала відома офіційна дата презентації POCO M5

Стала відома офіційна дата презентації POCO M5

Про офіційну дату презентації POCO M5 оголосила сама компанія, тим самим підтвердивши появу нового смартфона. POCO M5 стане королем початкового діапазону, особливо тих, хто шукає дешевий, але функціональний смартфон.

Подробиці

Зокрема 5 вересня Xiaomi представить новий POCO M5 на глобальному рівні. Спершу він дебютує в Індії. А з наближенням осені поступово поширюватиметься на інші ринки.

Хоча Xiaomi лише офіційно підтвердила дату презентації свого нового POCO M5, деякі його функції вже розкрито. Головні секрети дизайну та процесора більше не є загадкою.

POCO m5

Новий M5 матиме процесор MediaTek. Це буде Helio G99, восьмиядерний процесор з 2 високопродуктивними ядрами ARM Cortex A-76 та 6 ядрами ARM Cortex-A55.

РК-екран у нього буде з роздільною здатністю Full HD. MIUI 13 у парі з Android 12 і досить своєрідний дизайн, менш сучасний спереду (виїмка у формі краплі води), але цілком інтригуючий ззаду.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...