ГоловнаВійськові технологіїДрони-бомбардувальники Revolver були поставлені в Україну через Польщу

Дрони-бомбардувальники Revolver були поставлені в Україну через Польщу

Держави-союзниці продовжують надавати нашій країні військову підтримку. У серпні стало відомо, що ЗСУ отримали партію дронів-бомбардувальників Revolver 860 у кількості 800 одиниць.

Подробиці

Як виявилося, спочатку дрони були закуплені Польщею. Згодом офіційна Варшава передала їх Києву. За даними Oryx, поляки приєдналися до угоди не випадковою. Завдяки наявності посередника, участь Тайваню у російсько-українському конфлікті була нівельована.

Тайванський дрон Revolver 860Минулого тижня журналісти німецького видання Bild повідомили, що дрони Revolver 860 були поставлені у кількості 800 одиниць. В Oryx вважають цю цифру неправдоподібною.

Один БПЛА несе на борту вісім мінометних снарядів калібру 60 мм. За 40 хвилин безпілотник може пролетіти 20 кілометрів. Для скидання ракет у дроні використовується барабан.

Ходять чутки, що бійці української армії вже встигли випробувати тайванські коптери у бою. Щоправда, офіційно цю інформацію підтверджено не було. За даними Taiwan News, після початку російського вторгнення компанія DroneVision згорнула постачання дронів до України. При цьому вона наростила поставки безпілотників до Польщі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...