Банкінг

Monobank списує кошти із заблокованих карток

Двадцятого серпня клієнт monobank здійснив переказ на суму трохи більше ніж 5 000 грн. Гроші із рахунку не були списані. У додатку з’явилося повідомлення про те, що платіж був відхилений через скаргу на отримувача грошей у цьому сервісі. Банк рекомендував чоловікові ознайомитися із надісланим push-повідомленням, після чого повторити платіж.

Подробиці

Робити цього клієнт не став. Наступного дня він спробував сплатити карткою покупки в магазині, проте зробити цього не зміг. Як виявилося, фінустанова заблокувала “пластик”. У техпідтримці чоловікові повідомили, що monobank проводить перевірку. Двадцять третього серпня він побачив, що фіногранізація списала із заблокованої картки 5 012,17 грн.

У банку чоловікові пояснили, що під час здійснення ним грошового переказу кошти у сумі 5 012,17 грн були зараховані на картковий рахунок клієнта А-Банку. У зв’язку з цим monobank списав з його зазначену суму.

В момент проведення транзакції “пластик” заблокований не був. У кредитній огранізації рекомендували клієнту звернутися до А-Банку, поліції та одержувача переказу. Чоловік вирішив піти до А-банку, після чого картку отримувача переказу заблоковали. Для звернення до поліції клієнту була потрібна квитанція про здійснену транзакцію. Monobank пообіцяв видати її протягом доби.

Интересное:

Скаргу на фінустанову було опубліковано клієнтом на порталі “Мінфін” у розділі «Відгуки». До неї человік доклав скріншот відповіді служби техпідтримки monobank.

 

Последние новости:

Партнер Xiaomi випустив доступні електросамокати KickScooter F30 і KickScooter F40

Виробник екологічних самокатів Segway-Ninebot пропонує потенційним покупцям вкластися в створення перспективних новинок KickScooter. Їх назви…

21.05.2024

Samsung Galaxy S21 FE: характеристики і вартість доступного флагмана компанії

У минулому році Samsung вперше випустила серію доступних флагманів з приставкою FE - S20 FE.…

21.05.2024

Poco F3 GT: доступний ігровий смартфон для міжнародного ринку

Компанія «Поко» готує публіку до появи свого нового дітища. Його назва - Poco F3 GT.…

21.05.2024

Кіберполіції України заарештувала шахраїв, які обдурили велику кількість користувачів OLX

Відділення кіберполіції Миколаївської області повідомило про успішне завершення операції, в рамках якої співробітниками правоохоронних органів…

21.05.2024

У Viber додали нові функції для користувачів і брендів: список

Команда «Вайбер» відзвітувала про реалізовані в месенджері нововведення. Оновлені функції доступні як для звичайної, так…

21.05.2024

Флагман Xiaomi Mi 11 Pro сильно подешевшав

Китайська компанія Xiaomi в кінці першого кварталу цього року представила безліч смартфонів і інших пристроїв…

21.05.2024