ГоловнаТехноASUS ROG Phone 6D з процесором Dimensity 9000+ з'явився у бенчмарку AnTuTu

ASUS ROG Phone 6D з процесором Dimensity 9000+ з’явився у бенчмарку AnTuTu

Бренд “Асус” готується поповнити лінійку фірмових смартфонів Phone 6 новим пристроєм. Вззнати його можна буде за літерою D у назві. Базова версія згаданої серії очолювала рейтинг найпродуктивніших телефонів за версією бенчмарку AnTuTu.

Подробиці

Девайс проходить у внутрішніх документах розробника під символьним позначенням AI2203D. Працюватиме апарат на медіатеківському чіпсеті Dimensity 9000+.

У свіжому лістингу AnTuTu перспективний ROG отримав оцінку 1 146 594 пунктів (+3% порівняно з працюючим на найкрутішому андроїд-процесорі сучасності SD8+ Gen1 «колегою» по модельному ряду ROG Phone 6 Pro). За іншими критеріями тестування (UX, МЕМ, GPU) результати «дешки» також виявилися вищими, ніж у Pro-версії.

ASUS ROG Phone 6D с процессором Dimensity 9000+ появился в бенчмарке AnTuTu

З оприлюдненого напередодні витоку із сайту сертифікатора 3С стало відомо про підтримку новим учасником ринку швидкої зарядки 65W.

Поява ROG Phone 6D на сторінці “China RoHS Compliance Mark” вказує на неминучість презентації пристрою в Китаї найближчим часом.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...