ГоловнаТехноВитік ключових специфікацій iQOO Z6: Snapdragon 778G, зарядка потужністю 80 Вт

Витік ключових специфікацій iQOO Z6: Snapdragon 778G, зарядка потужністю 80 Вт

Бренд iQOO напередодні запланованої на 25 серпня прем’єри смартфона Z6 продемонстрував дизайн перспективного девайсу. За кілька годин портал China Telcom опублікував технічні характеристики апарату.

Подробиці

З відомостей, що з’явилися напередодні, випливає, що китайська версія Z6 буде відрізнятися від однойменного аналога, що продається в Індії.

У лістингу апарат фігурує під символьним позначенням V2220A. У числі згаданих характеристик – чіпсет SD 778G та дисплей 6,64”/2388х1080р. Селфі-модуль на 8 Мп розташований по центру фронт-панелі. На задній стороні є потрійна камера з датчиками 64/2/2 Мп.

Смартфон з підтримкою 5G також “обзавівся” бічним TouchID, “навушниковим” роз’ємом 3,5 мм і батареєю на 4500 мА/год., разом із швидкою зарядкою на 80W. Понад те, девайсу пророкують USB Type-C/Wi-Fi/Bluetooth/NFC/GNSS.

Габарити смартфона в сантиметрах – 16,41х7,58х0,85 при вазі 194,6 гр. Доступні кольори корпусу – чорний нефрит, помаранчеве золото та зоряне море.

Кількість конфігурацій пам’яті версії Z6 для китайського ринку – 8/128, 8/256 та 12/256 Гб.

Заявлена ​​у публікації China Telcom вартість Z6 у перерахунку на долари – $337 (про яку саме конфігурацію йдеться, не уточнюється).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...