ГоловнаТехноЯк змінити шрифт у смартфоні на Android

Як змінити шрифт у смартфоні на Android

Мало хто знає, що в Android-смартфонах передбачено можливість заміни системного шрифту будь-яким іншим. Зробити це можна за хвилину. Процес буде описано у цій статті.

Смартфони Xiaomi

Як відомо, телефони від Xiaomi поставляються виробником із оболонкою MIUI. У ній є штатна функція зміни шрифту. Вона знаходиться в підрозділі “Шрифт” розділу “Екран” в налаштуваннях мобільного пристрою.

Зміна шрифту на Android-смартфоніСмартфони Samsung

У гаджетах Samsung також є штатна функція заміни шрифту. Вона знаходиться в підрозділі “Шрифти” розділу “Дисплей” в налаштуваннях смартфона. Після вибору натисніть кнопку «Завантажити».

Зміна шрифту на Android-смартфоніСмартфони Huawei

Для зміни шрифту у смартфоні Huawei необхідно запустити встановлений мобільний аплет «Теми». Далі слід вибрати пункт “Стиль тексту”. На екрані пристрою з’явиться список доступних варіантів шрифтів.

Зміна шрифту на Android-смартфоніУніверсальний варіант

Якщо у вас смартфон іншого виробника, то для зміни шрифту достатньо встановити на нього програму Go Launcher. Далі в налаштуваннях лаунчера виберіть розділ “Шрифт”. На екрані смартфона з’явиться список доступних варіантів.

Зміна шрифту на Android-смартфоні

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...