ГоловнаВійськові технологіїРєзніков поставив крапку в дискусії з приводу отримання ЗСУ ракет ATACMS

Рєзніков поставив крапку в дискусії з приводу отримання ЗСУ ракет ATACMS

Цього тижня журналісти «Голосу Америки» взяли інтерв’ю у Олексія Резнікова. Чиновник дав зрозуміти, що далекобійних ракет ATACMS від союзників офіційний Київ поки що, на жаль, не отримав. Голова оборонного відомства висловив сподівання на те, що цей досадний недогляд буде усунутий найближчим часом.

Подробиці

За словами міністра оборони, комплекси HIMARS із ракетними снарядами GMLRS дозволили внести суттєві зміни до картини бою. І це при тому, що вони не можуть вражати цілі на дистанції понад 80 км. Тактичні боєприпаси ATACMS із дальністю польоту до 300 км здатні принести на полі бою чимало позитиву для України та всього цивілізованого світу загалом.

ATACMSНа закінчення Резніков додав, що в МО та ЗСУ розраховують на те, що Пентагон передасть більше артилерійських установок та ракет. Без них проведення контрнаступальної операції неможливо.

Питання про постачання снарядів ATACMS виникло далеко не випадково. Другий тиждень ЗСУ успішно б’ють по цілям на території Криму. Якою зброєю завдаються удари, представники МО України не повідомляють.

Що стосується противника, то він продовжує вдавати, що вибухи на авіабазах у Криму є наслідком порушення техніки безпеки особовим складом. До речі, на останні удари по військовій інфраструктурі, які мали місце цього тижня, Росія нічим так і не відповіла. Окупанти несподівано вирішили сором’язливо піджати хвіст.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...