ГоловнаТехноВідео розбирання Moto Razr 2022 відобразило покращення в шарнірі

Відео розбирання Moto Razr 2022 відобразило покращення в шарнірі

Опублікований техноблогером WekiHome відеозвіт про розбирання презентованого напередодні Moto Razr 2022 демонструє поліпшення в конструкції шарніра в порівнянні з попередньою моделлю смартфона.

Подробиці

Автор експерименту протестував новинку щодо складання/розкладання. Виявилося, що пристрій отримав механізм фіксації у вигляді розташованих посередині металевих смуг, які забезпечують додатковий захист від тиску при складці. Це рішення дозволило зменшити площу складання порівняно з попередником.

У ролику також відображена роздільна установка двокомірної батареї (менша комірка АКБ ємністю 712 мА/год. встановлена ​​зверху, а велика на 2788 мА/год. – знизу). Перший елемент видає 2,8 Вт/год., другий – 10,9 Вт/год.

Система охолодження базується на мідному блоці, листах з цього ж матеріалу і термопласти. Випарна камера у функціонуючій на новітньому чіпсеті SD8+ Gen1 «розкладачки» відсутня.

Дороблена конструкція шарніра збільшує ймовірність запуску Moto Razr 2022 у продаж за межами Китаю, вважає автор експерименту.

Нагадаємо, що спроби журналістів домогтися відповіді на питання, чи буде випущена глобальна версія Razr 2022, розбиваються об мовчання як керівництва «Мотороли», так і дирекції групи Lenovo, що контролює компанію-виробника.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...