ГоловнаТехноДизайн та кольори Realme 9i 5G розкриті завдяки рекламним фото

Дизайн та кольори Realme 9i 5G розкриті завдяки рекламним фото

Бренд «Ріалмі» озвучив дату та місце прем’єрного показу нового смартфона свого виробництва. Назва пристрою – Realme 9i 5G. Дебют заплановано в Індії на 18 серпня. Напередодні презентації розробники «явили світові» фотографії девайсу та озвучили деякі з характеристик.

Подробиці

Realme 9i 5G має плоскі краї та задню панель з потрійною камерою та лазерною підсвіткою. На правій грані корпусу розташована кнопка живлення із вбудованим у неї модулем TouchID. Регулятор гучності знаходиться на протилежному боці.

Відмінні риси фронт-панелі – масивне «підборіддя» і датчик для селфі-зйомки в краплеподібному вирізі.

Дизайн и цвета Realme 9i 5G раскрыты благодаря рекламным фото

Спікери «Ріалмі» пояснили, що нести відповідальність за продуктивність роботи телефону буде чіпсет Dimensity 810. Про решту подробиць автори «вкидання» промовчали.

Сучасні рекламні практики дають підстави вважати, що дані про можливості Realme 9i 5G будуть озвучуватись виробником невеликими порціями аж до дати прем’єри. Робиться це заради підтримки інтересу публіки.

За непідтвердженою офіційно інформацією, перспективний смартфон отримає 4 та/або 6 гігабайт «оперативки», разом зі сховищем на 64 та/або 128 Гб. Девайсу також пророкують батарею на 5 000 мА/год. та ціну в районі 10 000-15 000 рупій, що еквівалентно 126-190 доларам США.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...