ГоловнаВійськові технологіїОкупанти вирішили дискредитувати Зеленського за допомогою фейкового веб-ресурсу

Окупанти вирішили дискредитувати Зеленського за допомогою фейкового веб-ресурсу

Головне управління розвідки повідомило, що окупанти готуються до запуску широкої медійної кампанії з метою дискредитації Володимира Зеленського. Інформація про це була опублікована ГУР у Telegram.

Подробиці

У рамках кампанії фахівці російських спецслужб запустили фейковий веб-ресурс “Фонду Зеленського”. Створення цієї структури погоджено Адміністрацією президента РФ. Керуватимуть ним спецслужби противника. Останні мають намір використати фонд для втілення інформаційної акції з дискредитації глави української держави у Західній Європі.

Повноцінний запуск проекту відбудеться з дня на день. Відразу після цього розпочнеться масштабна медійна кампанія, спрямована на його розкручування.

Співробітники ГУР встановили, що на фейковому сайті спецслужби РФ пропонуватимуть закордонним установам та іноземним громадянам взяти участь у реалізації ініціатив фонду. Для його просування у державах Західної Європи використовуватиметься принцип «мережевого маркетингу».

Російські спецслужби встигли виконати наступні дії:

  • запустити сайт;
  • підготовати фейкові скріншоти із «статтями відомих ЗМІ» про заснування президентського фонду;
  • сформувати бази блогерів та інфлюєнсерів, які візьмуть на себе тиражування фейкових матеріалів;
  • підготувати коментарі та меми для соцмереж.

Про повномасштабний запуск проекту дискредитації українського президента співробітники ГУР пообіцяли повідомити додатково.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...