ГоловнаТехноПошуковик Google та інші сервіси перестали працювати по всьому світу

Пошуковик Google та інші сервіси перестали працювати по всьому світу

Вчорашній масовий збій у роботі корпорації Google спровокував проблеми з функціональністю фірмових сервісів у низці регіонів планети. Найчастіше люди скаржилися на пошуковик.

Подробиці

Перший «дзвіночок» про майбутні складнощі зафіксований у понеділок пізно ввечері за американським часом. Тоді фахівці моніторингового сервісу DownDetector виявили непропорційно велике зростання скарг США на функціональність Google Search.

Американські користувачі нарікали на довгий час видачі результатів, порожні відповіді, зникнення запитів та інші збої. Люди викладали “косяки” гуглівських сервісів у соцмережі. Знайти відповідні відгуки у «Твіттері» можна за тегами #GoogleOutage та #GoogleDown.

Деякі подавці пошукових запитів повідомляли про висвічування помилки “500”, яка, як правило, свідчить про проблеми на сервері.

У вівторок ситуація погіршилася: кількість скарг із США збільшилась і з’явилися повідомлення про збої в інших регіонах планети.

Поряд із пошуковою системою, з некоректною роботою гуглівських сервісів зіткнулися відвідувачі YouTube, Duo, «Гугл-Карт», «Гугл-Диска» та ін.

Проблеми в основному були зафіксовані в Північній Америці. З інших регіонів скарг на некоректну роботу, за даними DownDetector, було набагато менше.

Станом на ранок середи ситуація майже врегульована (потік скарг помітно впав). Про причини збою Google вважає за краще мовчати.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...