ГоловнаВійськові технологіїЕксперт розповів про роль HIMARS, Switchblade та Excallibur на півдні України

Експерт розповів про роль HIMARS, Switchblade та Excallibur на півдні України

ЗСУ готуються до контрнаступу на півдні України. Армія активно використовує на цьому напрямку ракетні комплекси HIMARS, високоточні 155-мм снаряди з GPS-наведенням, Excallibur та дрони-вбивці Switchblade. За словами військового аналітика Владислава Селезньова, це західне озброєння використовується для розм’якшення оборони агресора.

Подробиці

Оператори HIMARS прицільно б’ють по місцях зберігання техніки, казармам з особовим складом, командним пунктам, арсеналам тощо. Для знищення живої сили ЗСУ використовують дрони-вбивці Switchblade та Phoenix Ghost. Українська армія намагається створити на півдні країни такі умови, щоби окупаційні війська почали відступати.

Селезньов зазначив, що всі три мости через Дніпро знаходяться під вогневим контролем армії України. Використовувати їх для переміщення техніки не можна. У зв’язку з цим російським командирам не до кінця зрозуміло, як забезпечувати провізією та боєприпасами створене у регіоні угруповання військ.

Росія стягнула до Херсона величезну кількість техніки та солдатів, проте розпочинати наступальну операцію противник не поспішає, оскільки зазнає складнощів з логістикою. Навесні через аналогічні проблеми росіянам довелося “нести ноги” з Київської області у напрямку Білорусі.

Моніторинг прокремлівських Telegram-каналів говорять про те, що російське суспільство почали готувати до виходу ЗС РФ із Херсона.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...