Рейтинги

Найкращі складні смартфони, що доступні для покупки у 2022 році

Редакція видання Gizmochina презентувала рейтинг складних смартфонів. Незважаючи на те, що цільовою аудиторією є жителі КНР, деякі з наведених у списку пристроїв доступні для придбання і в Європі.

Подробиці

GalaxyZ Fold3 – представник третього покоління «розкладачок» Samsung з майже вічними шарнірами, практично повною водонепроникністю, оптимальною апаратною базою та ідеальним поєднанням функцій.

Перерахований набір даних, разом із меншою на 200 доларів (порівняно з попередником) ціною, спонукали авторів дослідження поставити цей смартфон на перший рядок рейтингу.

Galaxy Z Fold2

Прямий попередник лідера з аналогічними характеристиками та вищезгаданими особливостями удостоївся другого місця ренкінгу.

Galaxy Z Flip3

Бронзовий ступінь імпровізованої п’єдесталу пошани також дістався представнику південнокорейського бренду. Основний критерій вибору – поєднання технічних можливостей, дизайну та ціни.

Відмінність “номера 3” від лідерів – вертикальна форма складання. Єдиним недоліком цієї фліп-моделі укладачі рейтингу назвали не надто високу потужність швидкої дротової зарядки (всього 15W). Ця недоробка, проте, компенсується наявністю в комплекті бездротового аналога на 10W.

Интересное:

MateXS

Це дітище Huawei – рідкісний гість на європейському ринку. Особлива цінність пристрою, що потрапив у Старий світ, – повноцінні сервіси Google.

Razr 2020 5G

Замикає топову п’ятірку “смартфонна” версія легендарної розкладачки нульових Razr. Основний недолік пристрою – слабка батарея. Ціна $1000 також відлякує багатьох.

Слідом за лідерами розташувався «ветеран» 2018 року випуску Royole FlexPai 2 Midnight Black (недоступний у Європі) і ще один представник бренду Huawei – фліп-смартфон P50 Pocket Cloud Brocade White.

Замість резюме

Усі включені до рейтингу складні смартфони відносяться до найвищого цінового сегменту (інших серед «розкладачок» просто немає). Тим не менш, джерела Gizmochina прогнозують поступове здешевлення пристроїв у найближчому майбутньому. Перший крок у цьому напрямі вже зроблено компанією «Самсунг», яка примудрилася знизити ціну Galaxy Z Fold3 щодо Galaxy Z Fold2 відразу на 200 доларів.

Последние новости:

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024