ГоловнаТехноУ iPhone стане більше рекламного контенту

У iPhone стане більше рекламного контенту

Хоча Google намагається відмовитися від нав’язливої ​​реклами, корпорація Apple запускає нові формати. За даними MacRumors, незабаром рекламний контент з’явиться у розділі Today на головній сторінці App Store, а також в описах аплетів.

Подробиці

На сторінках програм рекламні оголошення демонструватимуться в нижній частині екрана. Щоб користувачі не плутали іх із звичайними рекомендаціями, буде використовуватися синій колір.

У Apple стверджують, що у нових рекламних слотах користувачам буде демонструватися лише схвалений контент. Використовувати конфіденційні дані громадян купертинська корпорація не планує.

Перші рекламні анонси з’явилися у фірмовому магазині додатків Apple у 2016 році. На даний момент вони демонструються відвідувачам у вкладці «Пошук». Вказані вище слоти з’являться у магазині аплетів до кінця серпня.

Цього літа влада Євросоюзу прийняла закони, покликані покласти край дуополії технологічних гігантів із США. Відповідно до документів, Google і Apple будуть зобов’язані надати користувачам можливість встановлювати програми зі сторонніх джерел. В Android така можливість вже реалізована, чого не можна сказати про iOS. Крім цього, влада ЄС зобов’язала Apple перевести свою електроніку на USB-C.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...