ГоловнаТехноВласники смартфонів Samsung зможуть приховувати фотографії при їх здачі в ремонт

Власники смартфонів Samsung зможуть приховувати фотографії при їх здачі в ремонт

Передача мобільного пристрою, що вийшов з ладу, співробітникам сервісного центру для ремонту пов’язана з ризиками для конфіденційності. У пам’яті кожного лептота є особисті фотографії. Щоб не стати жертвою нечистих на руку майстрів, далекоглядні користувачі видаляють фотографії з пам’яті гаджета перед походом до ремонтної майстерні.

Подробиці

Компанія Samsung вирішила цю проблему за допомогою режиму Repair Mode. Він дозволить власникам мобільних пристроїв приховувати делікатний контент від сторонніх очей.

З опублікованої на веб-ресурсі Samsung інформації випливає, що при активації режиму ремонту апарат перезавантажиться. Після цього всі активні облікові записи будуть приховані. Співробітники сервісного центру бачитимуть у смартфоні лише дефолтні встановлені аплети.

Після завершення ремонтних робіт повернути смартфон у початковий стан можна буде шляхом відключення режиму ремонту в налаштуваннях. Пристрій попросить користувача пройти аутентифікацію шляхом введення графічного ключа або сканування відбитка пальця.

У повідомленні південнокорейської корпорації наголошується, що перший “режим ремонту” отримає флагманський апарат Galaxy S21. Пізніше він стане доступним власникам інших моделей смартфонів Samsung.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...