ГоловнаТехноФлагманські Apple Watch 2022 отримають збільшений екран

Флагманські Apple Watch 2022 отримають збільшений екран

Восени корпорація Apple виведе на ринок флагманський годинник Apple Watch з кардинально переробленим дизайном. За даними Bloomberg, пристрій буде комплектуватись великим екраном.

Подробиці

Нагадаємо, що в 2021 році годинник Watch Series 7 отримав збільшений дисплей із рамками 1,7 мм. Його діагональ становить 1,9 дюйми. Попередні моделі  комплектувалися 1,78-дюймовими дисплеями.

У 2022 році Apple представить часомір верхнього цінового сегмента зі збільшеним на 7% екраном. Джерела Bloomberg стверджують, що вперше за останні чотири роки дизайн годинника зміниться.

Новинка зможе похвалитися більш міцною конструкцією, більшою автономністю та наявністю датчика вимірювання температури.

Новий часомір від Apple конкуруватиме з моделлю Garmin Fenix ​​7, яка користується підвищеним попитом з боку професійних бігунів та мандрівників.

До конкурентних переваг Fenix ​​7 відносяться міцний корпус, великий екран та тривалий час автономної роботи. Випуск конкурента Fenix ​​7 дасть можливість купертинській корпорації розширити аудиторію своїх пристроїв.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...